Klassiek Vermogensbeheer

Goed vermogensbeheer begint bij u

 

Onze specialisten behalen een zo goed mogelijk resultaat voor u. Maar u bepaalt voor zover mogelijk de kaders waarbinnen dat gebeurt. De mogelijkheden en de consequenties daarvan bespreken we met u. Met als resultaat een beleggingsportefeuille op maat. Een portefeuille die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Want uw wensen, uw financiële positie, uw kennis en ervaring, uw doelstellingen en uw risicobereidheid vormen het uitgangspunt. En daarmee uw beleggingsprofiel.

Klassiek Vermogensbeheer is met name geschikt voor beleggers die zelf geen tijd of ervaring hebben. En daarom niet zelf hun vermogen actief kunnen beheren. De minimale inleg is €500.000,–. 

Klassiek Vermogensbeheer - volledig maatwerk

Klassiek Vermogensbeheer van Wijs & van Oostveen is een volledig maatwerkproduct. De dienstverlening wordt op u afgestemd. Uw vaste aanspreekpunt kent uw wensen en eisen. En kan daardoor uw vermogen optimaal beheren. Dat is voor u wel zo prettig. Wilt u meer weten over de onderscheidende kracht van Klassiek Vermogensbeheer? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk onderhoud. Hiervoor of voor uw vragen belt u met drs. Martijn Meijer op telefoonnummer 020 - 638 82 26.

* De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de  toekomst. Wijs & van Oostveen is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de AFM te Amsterdam.