Nieuw 5,9% obligatiefonds

22-02-2024

Binnenkort gaat het W&O 5,9% Obligatie Fonds van start. Dit fonds gaat beleggen in obligaties, waarbij het recht op rente en de hoofdsom indirect wordt gedekt door een onderliggende verzameling van activa en/of vorderingen op de opbrengsten van Nederlandse vastgoedhypotheken. Het geprognosticeerde rendement is 5,9% per jaar. Het rendement zal maandelijks worden uitgekeerd.

Het is een zogenaamd closed end fonds. Dat betekent onder meer dat er maar een beperkt aantal participaties beschikbaar zijn. Op dit moment is nog niet bepaald wat de omvang van het eerste fonds zal zijn. Wel is kortgeleden door geïnteresseerde beleggers al aangegeven dat zij voor meer dan €3.000.000,- wensen in te tekenen. De minimale inschrijving is €10.000,-.

Waarschijnlijk gaat de inschrijving voor dit nieuwe fonds op 1 mei van start en sluit deze op 30 mei. Maar als alle participaties van het fonds al voor 30 mei zijn verkocht dan sluit het fonds eerder. En gezien de grote belangstelling die er nu al is houden we daar wel rekening mee.

Alle informatie zoals de Essentiële-informatiedocument, factsheet en het prospectus zullen voorafgaande aan de inschrijving beschikbaar zijn. Wilt u straks als eerste geïnformeerd worden over het W&O 5,9% Obligatie Fonds laat dan hier uw gegevens achter. Indien de informatie beschikbaar is mailen wij u deze direct.