STREVEN NAAR
Rust & Rendement

De meeste mensen beleggen in aandelen, obligaties en beleggingsfondsen. Dit is vaak een statisch geheel. Waardoor de portefeuille meebeweegt met de markt. Als de beurs stijgt, gaat het goed. Maar als deze daalt, levert u in. Ontdek hoe het anders kan.

 

ROTATIEBELEGGEN

Vermogen moet leiden tot leuke dingen en niet tot slapeloze nachten. Bij Rotatiebeleggen van Wijs & van Oostveen krijgt uw vermogen de kans om geleidelijk te groeien. Zo belegt u met meer rust en kunt u genieten van uw vermogen.

Wilt u ook beleggen met meer rust? Vraag dan direct meer informatie of uw persoonlijke rendementsvergelijking aan.

Rendement

Met Rotatiebeleggen heeft uw vermogen de kans om rustig te groeien. Hiermee wordt gestreefd naar zo min mogelijk pieken en dalen, ofwel een lage beweeglijkheid van de koersen van de onderliggende beleggingen.

Er zijn 3 profielen binnen Rotatiebeleggen: defensief, neutraal en offensief.

E-BOOK: Help! De rente is laag!

Veel beleggers hebben obligaties in hun portefeuille. Het wordt steeds lastiger om in dit gedeelte rendement te maken. Wij zetten 7 alternatieven op een rij in dit e-book. 

 3 belangrijke redenen om te kiEzen voor
rotatiebeleggen bij Wijs & van Oostveen

Met gemak beleggen

Aandelen, obligaties, goud of liquiditeiten? Bij Rotatiebeleggen belegt u met gemak en zonder omkijken telkens in de meest kansrijke categorieën.

Geleidelijke groei

U wilt beleggen met meer rust. Niet meer de pieken en dalen, maar streven naar een geleidelijke groei van uw vermogen. Dit is mogelijk met Rotatiebeleggen.

Mooie rendementen

Met Rotatiebeleggen laat mooie rendementen zien. Over de afgelopen 10 jaar zou het offensieve profile 6,8% per jaar hebben opgeleverd.*