Meer dan 25 jaar vermogensbeheer

Al meer dan 25 jaar beheren wij vermogens. En geven wij advies over beleggen. Wij zijn één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. Met ervaren vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs. Zo bieden wij vakmanschap op het gebied van vermogensbeheer. Met aandacht voor u en uw vermogen. Degelijk en deskundig.

 

Vermogensbeheer

Als u niet dagelijks met uw vermogen bezig wilt zijn. Als u rust wilt. En als u beschikt over voldoende vermogen, dan is vermogensbeheer een logische keuze. U kunt uw vermogen natuurlijk door de bank laten beheren. Maar er zijn wellicht betere mogelijkheden. Zoals vermogensbeheer van Wijs & van Oostveen. Vaak hebben wij beleggers meer te bieden dan de bank.

Koersen producten

Lees meer

Aanvragen E-Book Beleggen en Emoties

LEES MEER

Beleggingsadvies

Wilt u zelf aan het roer blijven staan als het gaat om het beheer van de portefeuille, maar wel kunnen terugvallen op de kennis en ervaring van een vakman? Dan zult u waarschijnlijk gebruikmaken van beleggingsadvies. Echter, deze dienstverlening wordt door de meeste banken beëindigd. Maar niet bij Wijs & van Oostveen. Wij bieden al meer dan 25 jaar beleggingsadvies, en zullen dat blijven doen! Op een hoog niveau. Lees verder en ontdek wat wij u te bieden hebben.

COLLECTIEF VERMOGENSBEHEER

Met Robuust Vermogensbeheer is collectief vermogensbeheer al mogelijk vanaf € 25.000,-. Gemakkelijk en resultaatgericht. Met een brede spreiding. U heeft de keuze uit 5 verschillende beleggingsprofielen, van zeer defensief tot behoorlijk offensief. Er is dus altijd wel een profiel dat goed bij u past.